Diensten

Keizer Recruitment is de specialist in werving & selectie, interim bemiddeling en detachering van professionals in finance, bouw- en techniek.

Match

De juiste professional voor de functie vinden is de belangrijkste taak. Maar daarnaast denken we ook kosteloos mee met uw lange termijn visie. Ten aanzien van een passend functiehuis, regulering ZZP, Wet Werk en Zekerheid (WWZ), personeelsbeleid en capaciteitsplanning. Ook hiervoor zijn we uw partner.

Hit & Run?

Keizer Recruitment gaat niet voor de snelste invulling, maar wel voor de beste match. Ook voor de lange termijn! We leveren niet ongezien een cv aan voor een Hit & Run score maar we kiezen voor een gedegen traject. Voor betaalbare kwaliteit in werving & selectie, interim bemiddeling en detachering bent u bij Keizer Recruitment aan het goede adres!

Specialist en executive search

Of het nu gaat om ‘specialist search’ of om ‘executive search’, de aanpak is consistent en integer. Een kandidaat wordt open benaderd, voorzichtig en vertrouwelijk gescreend of voor de toekomst gepolst, al naar gelang de behoefte. Daar is altijd duidelijkheid over bij alle betrokkenen!

Een online assessment is inclusief en een essentieel onderdeel van het sollicitatietraject. Dit is van grote meerwaarde bij een passend advies.

Lagere fee

Een lagere fee, een assessment en/of training, een uitgebreide intake en profielscreening vormen het handelsmerk van Keizer Recruitment.


Kennis maken