Kandidaten

Vertrouwelijk searchen

Of het nu gaat om ‘specialist search’ of om ‘executive search’, de aanpak is consistent en integer. Een kandidaat wordt open benaderd, juist voorzichtig en vertrouwelijk gescreend of voor de toekomst gepolst, al naar gelang de behoefte van opdrachtgever. Daar is altijd duidelijkheid over bij alle betrokkenen!

Profiel

Een kandidaat krijgt bij Keizer Recruitment altijd een persoonlijk gesprek voor een optimale screening en het beste, eerlijke advies. Een profiel wordt door ons opgesteld en ter goedkeuring aan u als kandidaat voorgelegd, alvorens de kandidaat te presenteren. Het gaat immers over u!

Presentatie

Zonder uw toestemming wordt u nooit gepresenteerd bij een opdrachtgever. Ook hier heeft u het laatste woord.

Begeleiding

De begeleiding van Keizer Recruitment start bij het kennismaken en eindigt bij het tekenen van uw arbeidsovereenkomst.

Mocht er echter geen match zijn op een relevante functie, dan is de begeleiding kosteloos. We richten ons op uw verdere loopbaan, op het updaten van uw CV en op uw ‘personal branding’.

Training op gedrag en communicatie of op commerciële vaardigheden behoort tot de mogelijkheden en wordt tegen een vergoeding verzorgd door een partner.

Assessment

Een (online) assessment kan, op verzoek van opdrachtgever, een essentieel onderdeel van het sollicitatietraject zijn en geeft niet alleen opdrachtgever maar ook u zelf veel inzicht.

Resultaten van ons assessment worden alleen met uw uitdrukkelijke toestemming met opdrachtgever gedeeld.

Kennismaken

Zoekt u een nieuwe functie en wilt u daarin ‘ontzorgd’ worden, schrijf u dan hier in of neem direct contact met ons via 035 208 2615 voor een persoonlijke kennismaking.


Inschrijven kandidaten